Besøk av illustratør og forfatter i Karmøyskolen

Kulturskrinet  samarbeider denne uka med SILK (Skudenes internasjonale litteratur og kulturfestival), og inviterer  i den forbindelse til forfattarbesøk med barnebokforfatter og illustratør Sarah McIntyre.

Skolene som  i dag fikk besøk, var Norheim skole og Mykje skole. De fikk oppleve 1,5 time med den fargerike amerikaneren som har bosatt seg og jobber i London.

Sarah er et fyrverki av ei dame. Hun er stor motstander av janteloven, og ruver høyt i sine kreative gevanter og fargerike hodeplagg. I dag inspirerte hun både små og store på fastlandet til lesing , skriving og illustrasjon.  Alt foregikk på engelsk, men hun prater tydelig og sakte, og er derfor lett å forstå.

Elevene imponerte med  mot, evne og vilje til å delta i samtaler på engelsk.

img_4567 img_4589

Elisabeth Aarekol Johannessen

Pedagogisk veileder, fagstab. at Oppvekst- og kulturetaten
Elisabeth er pedagogisk veileder i Oppvekst- og kulturetaten.
Elisabeth Aarekol Johannessen

Det nyeste fra Elisabeth Aarekol Johannessen (se alle)

Elisabeth Aarekol Johannessen
Praktisk-estetiske fag, Kulturskrinet (DKS), læring med iPad, VFL, veiledning av nyutdannede, Puls