Opplæring i god bruk av digital teknologi i undervisningen.

5 nye skoler  er fra høsten av inne i satsningen iPad 1:1 i læringsarbeidet. Rikt er derfor i i gang med opplæring av 150 lærere i hvordan de skal ta i bruk iPad i undervisningen for at det skal gi en læringseffekt. 40 miljøarbeiderne blir kurset av lærere i Karmøyskolen.
Målet er at det skal bidra til elevenes læring og utvikling gjennom økt fokus på god vurderingspraksis og klasseledelse , mer variasjon i undervisningen, og at elevene blir aktive i undervisningen gjennom mer åpne og utforskende oppgaver.
Mer samarbeid på den enkelte skole og mellom skoler er er også et viktig ledd for å nå målet økt læring og utvikling – Vi skal heve oss sammen!